Proč zvolit nemovitosti?
Bydlet potřebují všichni. Ideální investiční nástroj jsou tedy nemovitosti, protože se dají ať už krátkodobě nebo dlouhodobě pronajímat. Tím si vytvoříte pasivní příjem, který se vám určitě bude hodit. Je ale potřeba najít vhodnou nemovitost, u které vás nečekají žádné velké náklady například na renovaci, a která vám může začít vydělávat hned. Jednou takovou možnost jsou apartmány v Chorvatsku. Pokud vás zaujala možnost investice do zahraničních nemovitostí, máme pro vás možnost, jak koupit apartmán v Chorvatsku.

byty u moře

Prodáváme novostavby
Úzce spolupracujeme s firmou, která staví na Jadranu apartmánové domy. V nich najdete několik apartmánů, které jsou vybaveny anténou, wifi, roletami, sítěmi proti hmyzu a jediné ch jim chybí jsou kuchyňské linky – protože ty si většina klientů chtěla sehnat sama podle své potřeby a vkusu.
Od nás získáte jinak kompletní apartmán, který se nachází kousek od moře, takže na pláž to budete pár kroků a uvidíte na pláž.

Provedeme vás prodejem
Chcete využívat nemovitost pro sebe k rekreaci, trvale se sem přestěhovat, nebo chcete jen mít pravidelný příjem? Na důvodu koupě nemovitosti v Chorvatsku nezáleží, záleží jen na tom, abyste sehnali co hledáte. Apartmány se vyprodávají rychle, protože jejich cena se pohybuje od 2000 Eur za m2, což je skvělá cena i na dnešní dobu. Apartmány mají v průměru zhruba 60 m2 a najdete zde všechno co je potřeba. Vám i vašim případným nájemcům se tady bude určitě líbit.

ostrov dubrovnik

Stavební firmu zastupujeme my, a řešíme s klienty všechny záležitosti ohledně prodeje. Díky tomu máte zajištěn veškerý servis a dokonce i právní služby. Koupě nemovitosti v zahraničí pro vás nebyla nikdy snazší a dostupnější, byla by opravdu škoda tuto možnost nevyužít. Investujte své peníze tam, kde to má smysl a kde se vám investice vrátí.