Potřebujete posekat trávník? Pokud ano, tak jste na správném místě. Rádi se o Váš vysoký trávník postaráme. Nabízí pravidelné sečení vysoké trávy po celé České republice. Vaši trávu můžete mít jakou chcete a v jakémkoliv stavu a velikosti během úplně celého roku. Je nám to naprosto úplně jedno, protože jsme vždy připraveni sekat velkou trávu. Jsme Vám k dispozici na jednorázové sečení vysoké trávy nebo pokud chcete udržovat trávník v lepší kvalitě než do teď, tak k Vám můžeme chodit pravidelně. Zvládneme jakýkoliv terén, protože vlastníme rozsáhlou techniku, která umí posekat tu největší trávu na světě.

Sečení

Na sekání trávy nám nevadí velká plocha a umíme posekat trávu ve svahu, protože jsme specializovaní a máme k dispozici svahový materiál. Dokážeme vlastní dodávkou, kterou máme taktéž k dispozici odvézt vznikly odpad zeleně bio. Můžeme přistavit bez problémů i kontejner. Trávu sečeme traktorem s mulčovačem, přesně tohle je vhodné pro posekaní vysoké trávy, plevele a náletů. Dále trávu sečeme ručním křovinořezem je vhodný také na vysokou trávu a plevel. Je také vhodný na posekání trávy podél plotů. Kam se nedostaneme s větší technikou, tak sečení křovinořezem je úplně ideální. Dále sečeme zahradní sekačkou a malotraktorem.

sekání trávy

Tohle sekání je spíše vhodné na udržované trávníky, sečení sídlišť, parků. Jsme Vám kdykoliv k dispozici a můžete se nám kdykoliv ozvat. Posekáme úplně všechnu trávu, kterou nám ukážete. Pokud Vaše zahrada je zarostlá vysokou travinou, tak se prostě ozvěte a my to za Vás uděláme. Zbytečně sami trávu nesečte. My to uděláme za Vás a vy budete mít o velkou starost míň. Posekáme úplně cokoliv, můžete nás doporučit i Vaší sousedce, pokud uvidíte, že má taky už vysoký trávník. Stačí se pouze ozvat a domluvit se na termínu a přijedeme co nejdříve hned jak to půjde. Vše je o domluvě.